top of page

JS Aviation - your partner in business flights  and air cargo

JS Aviation, suomalainen lentoyhtiö

 

Mielestämme lentämisen pitää olla järkevää. Päivittäisen logistiikan välineenä lentopalvelut ovat osa tehokasta liiketoimintaa niin eritysrahdin kuin erityisten ihmisten kuljetuksessa. Asiantuntijan aika on arvokasta, eikä tuotantoketjuja kannata päästää katkeamaan. Tavoitteemme on yhdistää tekninen osaamisemme, luotettava lentokalusto ja asiakaslähtöinen palvelu tavalla, joka mahdollistaa järkevän lentopalveluiden käytön tämän päivän yrityksissä ja muuttuvassa toimintaympäristössä.

 

JS Aviation on suomalainen lentoyhtiö, jonka juuret ovat Joen Service Oy:n lähes 40 vuoden kokemuksessa ilmailun palveluista. Toimimme kotipaikastamme Joensuusta käsin Pohjois-Euroopassa. Toimimme läheisessä yhteistyössä Suomen ilmailuviranomaisen Traficomin kanssa varmistaaksemme turvallisten lentopalveluiden tuotannon Euroopan ilmailuviranomaisen EASA:n asettamien sääntöjen mukaisesti. Toimilupamme FI.AOC.042 mahdollistaa sekä matkustaja- että rahtilennot ja antaa meille mahdollisuuden operoida Euroopassa kansainvälisesti.

 

Lentokoneemme ovat luotettavia ja niiden soveltuvuus lyhyille sekä keskipitkille lennoille taloudellisesti järkevällä kustannustasolla on hyvä. Vahva osaamisemme huolto- ja lentokelpoisuuden valvontatoiminnassa tekee meistä myös hyvän kumppanin hallinnoimaan yrityslentokoneita. Palveluidemme avulla yrityslentokoneen operointi on kustannustehokkaampaa.

bottom of page