top of page
Header-JS-Aviation-04.jpg

Lentorahti vastaa teollisuuden tarpeisiin

Kalliiden komponenttien määrä tuotantoketjussa halutaan saada alas ja niiden toimitusaika mahdollisimman lyhyeksi. Tässä lentorahti pystyy monella eri tavalla vastaamaan teollisuuden tarpeisiin

Ekologinen logistiikkavaihtoehto

Kuten kaikilla kuljetusmuodoilla lentorahdilla on myös etuja ja haittoja. Yleisesti voidaan sanoa, että lentorahtia kuvaa pieni paino ja suuri arvo. Lentorahti on vuosien mittaan saanut tärkeämmän rooliin, ei vain puhtaana logistiikkamuotona vain myös osana tuotantoketjua. 

Small-JS-Aviation-11.jpg

Pidä pyörät pyörimässä

ICON-JS-Aviation-speed.png
Nopein vaihtoehto

Lentorahti on nopein toimitustapa verrattuna meri-, maantie- tai raidekuljetuksiin, kun tuote on kuormattu, se siirtyy jopa 900 kilometrin tuntinopeudella kohti määränpäätä. Lentorahdin avulla tuotantolaitokset pysyvät toiminnassa ja kalliit seisokit voidaan minimoida varaosien saapuessa nopeasti.

ICON-JS-Aviation-clock-nega.png
Varmuus

Koska lentorahti, kuten muukin ilmaliikenne noudattaa tarkkoja sääntöjä on mahdollista arvioida rahdin lähtö ja saapumisaika muutaman minuutin tarkkuudella. Vuorollaan tämä helpottaa muun jakeluketjun toimintaa ja luo varmuutta sekä säännöllisyyttä toimintamalleihin.

ICON-JS-Aviation-safety-cargo-nega.png
Turvallisuus

Lentorahti on erittäin turvallinen tapa viedä tavaraa paikasta toiseen. Varkauksien ja kaappausten mahdollisuus on erittäin pieni. Myös vaurioiden todennäköisyys on alhainen, koska kuormaukseen kiinnitetään erityistä huomiota eivätkä tavarat pääse liikkumaan kuljetuksen aikana. 

ICON-JS-Aviation-lokation.png
Määränpää

Lentokenttä voi sijaita esimerkiksi saaressa taikka muuten haastavien yhteyksien takana. Käyttämällä lentokonetta, tuote saadaan suoraan perille ilman uudelleen kuormauksia tai muita aikaa vieviä toimenpiteitä. Myös pienempiä lentokenttiä voidaan hyödyntää, jolloin rahti saadaan toimitettua mahdollisimman lähelle määränpäätä. 

Vaaralliset aineet

Traficom on syksyllä 2021 myöntänyt JS Aviationille luvan kuljettaa vaarallisiksi luokiteltuja aineita. DGR (Dangerous Goods Review) luvan ansiosta suoritamme myös erikoiskuljetuksia, kuten esimerkiksi lääketeollisuuden radioaktiivisia aineita. 

ICON-JS-Aviation-dangerous-goods-2.png
Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi, olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

bottom of page