top of page
Header-JS-Aviation-02.jpg

Nopeasti, turvallisesti ja tarpeen niin vaatiessa

Tilauslento antaa sinulle mahdollisuuden maksimoida aikasi kohteessasi ja minimoida matkustusaikasi. 

Tilauslennolla nautit matkasta

Yksityislennolla sinut ja seurueesi viedään teille sopivalla aikataululla suoraan kohteeseenne, ilman välilaskuja, ilman ruuhkaisilla lentokentillä odottelua ja koneen vaihtoja. Lennon aikana voit rauhallisessa ympäristössä käyttää aikasi tehokkaasti vaikkapa kokouksen taikka tapaamisen valmisteluihin. 

Small-JS-Aviation-13.jpg

Edut puhuvat puolestaan

ICON-JS-Aviation-safety.png
Turvallisuus

Turvallisuus on meille sydämen asia. Emme tingi turvallisuudesta yhdessäkään osassa toimintaamme. Kaikki toimintamme perustuu EASAn asettamin ja Traficomin valvomiin turvallisuusvaatimuksiin. 

ICON-JS-Aviation-safety-nega.png
Nopeus

Kiireiselle ihmiselle lentäminen on ainoa oikea matkustustapa. Tilauslennolla vältät ruuhkat, aikataulut on muokattavissa oman kalenterisi mukaan ja matkustaessa pääset rauhassa nauttimaan kyydistä.

ICON-JS-Aviation-speed-nega.png
Kokemus

JS Aviation on toiminut ilmailualalla jo 40 vuoden ajan. Yhtiö on täysin suomalaisten lentämistä rakastavien osakkaiden omistama. 

ICON-JS-Aviation-passanger.png
Asiakaspalvelu

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että palvelumme on aina asiakaslähtöistä sekä yksilöllistä. Tästä johtuen asiakkaamme palaavat käyttämään palveluitamme yhä uudelleen ja uudelleen.

bottom of page