top of page

Porttisi ilmailuun

Palvelumme nostavat yrityksesi lentoon ja kasvuun

JS Aviation Lentopalvelut

Tilauslennot yrityksille ja ryhmille

Onnistunut kokous ja tiimityöskentely vaativat saumatonta logistiikkaa ja aikaa keskittyä olennaiseen. JS Aviation mahdollistaa tämän viemällä sinut ja tiimisi oikeaan paikkaan ja takaisin oikeaan aikaan. Lentämällä luotettavilla ja taloudellisilla lentokoneilla mahdollistamme sekä ajansäästön että kustannustehokkuuden samanaikaisesti. Saat parhaat puolet yrityslentämisestä ilman reittilentojen tungosta ja ruuhkaisia terminaaleja.

 

JS Aviation on lentoyhtiö, jonka tavoitteena on ratkaista yrityksesi logistiset haasteet järkevillä lentopalveluilla tämän päivän yritysmaailmassa. Pitkäaikainen kokemuksemme ilmailun palveluista mahdollistaa luotettavan toiminnan ja toimivat ratkaisut haastavissakin tilanteissa.

 

Lentorahti

Joustava lentorahti on tehokkaiden liiketoimintaprosessien luonteva jatke. Tuotantolinjan katkeamattomuus ja palveluiden jatkuvuus turvataan oikea-aikaisilla osa- ja komponenttitoimituksilla suoraan lähimmälle lentokentälle. Käyttämämme kalusto sopii erinomaisesti pienten ja keskisuurten toimitusten toteuttamiseen ja on siten huomattavan järkevä vaihtoehto suurille logistiikkaketjuille.

 

Yrityslentokoneiden hallinnointi

Lentoyhtiömme on osa ilmailun palvelukokonaisuutta, jonka puitteissa tarjoamme yrityksen omille lentokoneille tehokasta hallinnointipalvelua. Palvelun avulla yrityksen lentokoneiden käyttöastetta voidaan järkevästi kasvattaa ja samalla hyötyä palveluiden avulla saatavissa olevista eduista niin huoltojen, lentokelpoisuuden valvonnan kuin polttoainetoimitusten muodossa. JS Aviation syntyi yksinkertaistamaan ilmailun palvelukenttää, jotta useammat yrityksen voisivat hyötyä lentämisen tuomista eduista liiketoiminnassaan. JS Aviation on kumppanisi kaikissa ilmailun palveluissa.

Lentosi alkaa tästä
bottom of page