top of page
Header-JS-Aviation-08.jpg

Nopein keino päästä parhaaseen hoitoon

Ambulanssilennot mahdollistavat potilaan nopean kuljetuksen hoitoon, kun kyseessä on, esimerkiksi vakava tapaturma tai hoidon saaminen on muutoin aikakriittistä. 

Ambulanssilento on turvallinen, nopea ja käytännöllinen

Lentokone on nopein sekä myös potilaalle miellyttävin tapa pitkillä matkoilla. Tarpeen vaatiessa lääkintähenkilökunta pystyy turvaamaan potilaan voinnin. 

 

Suihkukone on taivaalla vähintään yhtä nopea, kuin reittilentokone ja pystyy sekä lähtemään että laskeutumaan pienemmillekin kentille. Tästä syystä, potilaan siirtoaika saadaan mahdollisimman lyhyeksi sekä hoito aloitettua viipymättä. 

Small-JS-Aviation-12.jpg

Potilaan hyvinvointi ensiarvoisen tärkeää

ICON-JS-Aviation-speed.png
Nopein vaihtoehto

Lentokone on potilassiirrolle kaikista nopein vaihtoehto. Maanopeus on lähes 900 km/h, eli pidemmätkin matkat sujuvat erittäin nopeasti. Hoitoon pääsyn nopeus onkin ambulanssilentojen tärkein valtti. 

ICON-JS-Aviation-cross-nega.png
Henkilökunta mukana

Ambulanssilennolla hoitohenkilökunta matkustaa potilaan mukana ja potilaille voidaan matkan aikana antaa tarvittavaa hoitoa.

ICON-JS-Aviation-lokation-nega.png
Voidaan hyödyntää pieniä lyhyitä kiitoteitä

Ambulanssilentoihin käytettävät suihkukoneet voivat käyttää myös pienempiä lentokenttiä, näin ollen esimerkiksi laskettelurinteessä loukkaantunut potilas saadaan kuljetettua mahdollisimman läheltä tapahtumapaikkaa saamaan hoitoa esimerkiksi pääkaupunkiseudulle. 

ICON-JS-Aviation-safe-environment.png
Turvallinen ympäristö

Yksityislennolla ei ole muita potilaita tai matkustajia, tämä takaa mahdollisimman rauhallisen ympäristön ja infektioiden tartuntariski on pieni. Näillä lennoilla myös vältetään ruuhkaiset lentokentät sekä turha odottelu.

bottom of page