Yhteyslennot Joensuu-Kuopio-Joensuu

 

JS Aviation tarjoaa yhteyslentoja Joensuun ja Kuopion lentoasemien välillä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille nopea mahdollisuus päästä Kuopion lentoasemalle, josta Finnair operoi lentoja Helsinkiin ja muualle verkostonsa kohteisiin. Yhteys toimii muiden liikennemuotojen tapaan asiakkaan omana yhteytenä lentoasemalle. Asiakas vastaa itse mahdollisista jatkoyhteyksistään ja näihin liittyvistä velvoitteista. JS Aviationin palvelu ei ole kytköksissä Finnairiin tai Finnairin operoimiin lentoihin. Tarjoamme myös paluuyhteyttä Kuopion lentoasemalta Joensuuhun.

JS Aviationin yhteyslento Joensuusta Kuopioon lähtee asiakkaiden varausten mukaisesti noin tuntia ennen Kuopiosta lähtevän Finnairin lennon lähtöaikaa ja saapuu Kuopioon noin puoli ennen Kuopiosta lähtevän Finnairin lennon lähtöaikaa.

Yhteyslennoillemme otetaan vain käsimatkatavaraa (max 8kg), mikä mahdollistaa nopean koneeseen siirtymisen niin Joensuussa kuin Finnairin lennolle Kuopiossa. Turvatarkastus suoritetaan Joensuun lentoasemalla, joten matkustaja, joka on itse tehnyt lähtöselvityksen etukäteen omalle Finnairin lennolleen esimerkiksi Finnair mobiiliapplikaatiolla, voi Kuopiossa siirtyä suoraan Finnairin lennon lähtöportille saavuttuaan yhteyslennoltamme. 

Kuopiosta lennetään asiakkaiden varausten mukaisen lähtöajan mukaan siten, että yhteyslennon suunniteltu lähtöaika Joensuuhun on 30 minuuttia Finnairin lennon laskeutumisen jälkeen.

Lentoaika Joensuun ja Kuopion välillä on noin 30 minuuttia. Sinun on oltava lentokentällä viimeistään 15 minuuttia ennen lähtöä.

Varauksen yhteyslennoista voi tehdä alla olevalla painikkeella.

Lennot lennetään JS Aviationin omalla Chieftain-kalustolla. Chieftain soveltuu hyvin lyhyille ja keskipitkille yhteyksille ja tarjoaa matkustajille nopean ja mutkattoman yhteyden Kuopioon. 

JS Aviation on suomalainen lentoyhtiö, jonka juuret ovat Joen Service Oy:n lähes 40 vuoden kokemuksessa ilmailun palveluista. Toimimme kotipaikastamme Joensuusta käsin Pohjois-Euroopassa, tarjoten tilauslentoja asiakkaiden tarpeisiin mukautettuna. Toimimme läheisessä yhteistyössä Suomen ilmailuviranomaisen Traficomin kanssa varmistaaksemme turvallisten lentopalveluiden tuotannon Euroopan ilmailuviranomaisen EASA:n asettamien sääntöjen mukaisesti. Toimilupamme FI.AOC.042 mahdollistaa sekä matkustaja- että rahtilennot ja antaa meille mahdollisuuden operoida Euroopassa kansainvälisesti.

Yhteyslentoja koskevat yleiset toimitusehtomme, joihin voit tutustua tästä.